Ajánlataink, Akcióink

Nyitólap / Ajánlataink, Akcióink

Spóroljon még többet

Ha szeretne spórolni, ne foglalkoztasson saját szakembert, inkább szervezze ki ezeket a feladatokat, és bízza ránk! Ha pedig még többet szeretne megtakarítani, válasszon csomagjaink és akciós szolgáltatásaink közül! Rendszeresen jelentkezünk akciókkal és kedvezményes csomagokkal, így érdemes rendszeresen visszatérnie hozzánk, amíg meg nem találja, amit keres. Kis- és nagyvállalatoknak egyaránt kínálunk testreszabott ajánlatokat.

Együtt olcsóbb

Munkaügyi tanácsadási, bérszámfejtési, cafeteria rendszer-kezelési és TB-ügyintézési szolgáltatásainkat természetesen külön-külön is igénybe veheti, de ha mindegyik feladatot átadja nekünk, engedünk az árainkból. 
Böngéssze át szolgáltatásainkat, válassza ki az önnek leginkább megfelelőt, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. Hívjon és spóroljon cége költségein!

Kapcsolat

Magunkról

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2008 végén alakult két sikeres humán szakértői vállalkozás egybeolvasztásával. Mára a csapat 20 főssé bővült; kollégáink mindegyike több évtizedes tapasztalattal rendelkezik HR-es területen. Munkatársainkat kizárólag képzettségük, szakértelmük és szakmai rutinjuk alapján válogattuk össze; így történhetett meg, hogy jelenleg több nő dolgozik nálunk, mint férfi; és valószínűleg a dolgozó kismamák számát illetően is rekorderek vagyunk

Bővebben >

Ügyfeleink