Jogi nyilatkozat

Nyitólap / Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak.
Az írásokban szereplő információk általános jellegűek és folyamatosan változhatnak, illetve az egyes témákkal kapcsolatos jogforrások sok esetben különböző értelmezéseket és eltérő alkalmazási gyakorlatot tesznek lehetővé, ezért a közölt információk egyedi esetekben való felhasználása előtt célszerű kikérni szakértő véleményét.
Az egyes ügyekkel kapcsolatosan további adóhatósági vagy egyéb államigazgatási állásfoglalás – a teljes bizonyosság nélkül – tovább csökkentheti a szakmai kockázatot.
A honlapon megtalálható információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét jogesetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel.
Az írások készítésekor teljes körültekintésre törekedtünk, mindazonáltal az anyagunkban esetlegesen szereplő elírásokért, valamint az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a www.alfahuman.hu oldalra való belépés egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

  • A www.alfahuman.hu oldal tartalma az ALFA-HUMAN Kft. szellemi tulajdona, szerzői jogi védelem alatt áll. 

  • Az ALFA-HUMAN Kft. fenntart a weboldalain megjelenő tartalom egészének vagy egy részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos minden jogot. A lapokhoz tartozó tartalmat és a weboldalak kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. 

  • A weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra, program stb.) feldolgozása és értékesítése a tulajdonos előzetes engedélye nélkül tilos. A látogató az oldalak kivonatait - kizárólag saját felhasználás céljából- merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult ezek további felhasználására, terjesztésére adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára. 

  • Az alfahuman.hu domain név, valamint az ALFA-HUMAN név és a alfahuman-logó szerzői jogi védelmet élveznek. A hivatkozás kivételével, felhasználásuk kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

  • Az ALFA-HUMAN weboldalairól tartalmat csak a www.alfahuman.hu-ra való hivatkozással lehet átvenni, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a weboldalakra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél pontosan és jól láthatóan feltünteti.

  • Az ALFA-HUMAN Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az ALFA-HUMAN Kft. weboldalai bármilyen módon kapcsolódnak. 

  • Az ALFA-HUMAN Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Amennyiben, a weboldalakon az ALFA-HUMAN Kft.-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik – az ALFA-HUMAN Kft. semmilyen garanciát nem vállal a látogató előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. 

  • Az ALFA-HUMAN Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalainak tartalmát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. 

Magunkról

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2008 végén alakult két sikeres humán szakértői vállalkozás egybeolvasztásával. Mára a csapat 20 főssé bővült; kollégáink mindegyike több évtizedes tapasztalattal rendelkezik HR-es területen. Munkatársainkat kizárólag képzettségük, szakértelmük és szakmai rutinjuk alapján válogattuk össze; így történhetett meg, hogy jelenleg több nő dolgozik nálunk, mint férfi; és valószínűleg a dolgozó kismamák számát illetően is rekorderek vagyunk

Bővebben >

Ügyfeleink