"Az ALFA-HUMAN Kft.-vel 2009 tavasza óta dolgozunk együtt bér- és tb számfejtés, cafeteria ügyintézés kapcsán. Mit emelnék ki a munkájukkal kapcsolatban? Talán azt, hogy mindig tudunk hozzájuk fordulni szakmai kérdésekben. Folyamatos a rendelkezésre állásuk, több gyakorlott szakemberrel dolgoznak, így mindig gyorsan megoldják még a fogós problémákat is."

Dobos László vezérigazgató, Columbian Tiszai Koromgyártó Kft.

"Mi 2008-ban cégünk teljes HR tevékenységét bíztuk rá az ALFA-HUMAN Kft.-re, mert szervezetünkön belül csak azzal akarunk foglalkozni, ami szorosan a saját szakmai tevékenységünkhöz tartozik. A mai napig elégedett vagyok ezzel a döntéssel, mert az ALFA-HUMAN-os kollégák minden gondot levesznek a vállamról ezzel a területtel kapcsolatosan, mindig a megfelelő szakembert kapom a különböző feladatokra, és a szolgáltatás díja messze nem éri el azt, mintha ezt a szaktudást házon belül tartanám."

Holló László, Tisza-Automotive Kft. ügyvezető igazgató

"Én azért szeretek az ALFA-HUMÁNNAL együtt dolgozni, mert naprakész tudásukkal, rugalmas és kooperatív hozzáállásukkal minden operatív működéssel kapcsolatos feladatban számíthatok rájuk, de a stratégiai HR-ben is sokat segítettek már. Nálunk ők bérszámfejtenek, munkaügyi és HR tanácsadással, coachinggal vannak jelen. Munkatársaik hiteles, gyakorlati szakemberek, ennek ellenére díjszabásuk - amely minden esetben pontos igényfelmérés alapján történik - még egy kisebb méretű cég költségvetésébe is belefér."

Nyéki Szilvia, Bernstein Kft. HR vezető

Magunkról

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2008 végén alakult két sikeres humán szakértői vállalkozás egybeolvasztásával. Mára a csapat 20 főssé bővült; kollégáink mindegyike több évtizedes tapasztalattal rendelkezik HR-es területen. Munkatársainkat kizárólag képzettségük, szakértelmük és szakmai rutinjuk alapján válogattuk össze; így történhetett meg, hogy jelenleg több nő dolgozik nálunk, mint férfi; és valószínűleg a dolgozó kismamák számát illetően is rekorderek vagyunk

Bővebben >

Ügyfeleink