layer slider

Új Széchenyi Terv

Az Új Széchenyi Terv segítségével számtalan vállalkozás fejlődhet évről évre, szerezhet be elengedhetetlen eszközöket, korszerűsítheti az alkalmazott technológiákat, újíthatja fel vagy zöldítheti ki irodáját, illetve bővítheti szekértő csapatát.

Cégünk megalakulása óta több sikeres pályázatot is benyújtott és az ezeken  nyert támogatás segítségével eszközökkel, képzésekkel erősíthettük cégünket, és ezzel tovább növelhettünk munkánk szakmai színvonalát, minőségét.

1. Iroda helységek megvásárlása történt Tiszaújvárosban az Új Széchenyi Terv támogatásával

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 4 millió forint uniós támogatást nyert a „GOP-2.1.1-11/M-2011 Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 8,9 millió forintos összköltségvetést elérő beruházásból a cég megvásárolta az általa eddig bérelt irodahelységeket, ezzel a vállalkozás legfőbb működési feltétele lett biztosítva. Ezzel a beruházással hosszú távra biztosított a cég növekedésének, fejlődésének lehetősége.
2011.november 7.

2. Nyelvi képzés és kompetencia-fejlesztés az ALFA-HUMAN Kft-nél.

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 8.886.787 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro-és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban” címmel meghirdetett pályázaton az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.. 
2013. október 20.