Szolgáltatásaink

Nyitólap / Szolgáltatásaink

Outsourcing szolgáltatások

Manapság egyre több cég, vállalat és egyéni vállalkozás kér külső segítséget, ha munkaügyi témáról, bérszámfejtésről, vagy akár HR tevékenységről van szó. Maga az outsourcing kifejezés is erre utal, jelentése pedig egészen pontosan a következő: egy vállalat vagy (ritkábban) magánszemély, egy addig maga által végzett feladatot átad egy – a témában hozzáértő – erre szakosodott külső cégnek, amely anyagi szolgáltatás ellenében elvégzi helyette az adott feladatokat.

HR-tanácsadói szolgáltatások

Növelje munkatársai hatékonyságát – fizetésemelés nélkül! Talán nem is gondolná, de az anyagiakon kívül számtalan dolog létezik, amellyel növelheti munkatársai hatékonyságát – akár még tartósabban is, mint pénzzel. Ha sikerül elérnie, hogy a kollégák valóban szeressenek önnél dolgozni, nem kell attól félnie, hogy egyszer váratlanul felmondanak. A fluktuáció csökkentésével pedig sokkal kevesebb ideig áll a munka, és az új kolléga felvétele körüli bosszúságokkal is ritkábban szembesül.

Magunkról

Az ALFA-HUMAN Ügyviteli, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2008 végén alakult két sikeres humán szakértői vállalkozás egybeolvasztásával. Mára a csapat 20 főssé bővült; kollégáink mindegyike több évtizedes tapasztalattal rendelkezik HR-es területen. Munkatársainkat kizárólag képzettségük, szakértelmük és szakmai rutinjuk alapján válogattuk össze; így történhetett meg, hogy jelenleg több nő dolgozik nálunk, mint férfi; és valószínűleg a dolgozó kismamák számát illetően is rekorderek vagyunk

Bővebben >

Ügyfeleink